Saturday, 29 March 2014

testimoni sabun ketiakkk lagi

KAKI KEMATU AKIBAT KASUT & KESAN DUDUK BERSILA DI LANTAI!!!
Mak aii....X perlu jumpa doktor.... Sayang!!
InsyaAllah ramai y dah jadi hanya sambil mandi gosok lebih sikit dgn "SABUN GARAM" kami... Jer!! ---------------------------------------
Org dolu2... Kaki kasar tumit pecah, gosok kt pasir tepi laut, SAH!!!!!!!
Terapi scrub menggunakan air garam kannn....!!! ---------------------------------------

KAMI SERIUS NAK BAGTAU "MARRINE ESSENCE BEAUTY BAR" The only one SABUN DIDUNIA Y BERASASKN GARAM 100% SEMULAJADI!!

Alhamdulillah kini jadi SABUN NO.1 di rantau utk pelbagai masalah kulit tanpa kesan sampingan. Dari baby sampai je dewasa semua boleh guna.
CAKAP BANYAK X GUNA, TEMBAK X KENA, DIJEMPUT SEMUA GUNA,

WSUP/PM/SMS KAMi NAAA...
Di talian:0136069595 Fareedah

Sunday, 1 December 2013

mineral cofee






Baru balik dr outstation...terus 'tackle' en.suami dgn mineral coffee..mineral coffee ni ade garam buluh..dan bsifat alkali . seriously, si dia xboleh minum nescaffe, confirmmm sakit kepala mcm migrain lepas 2 minit minum nescaffe, kerna itu, di rumah kami, langsung tiada stok nescaffe...bile sy try bancuh mineral coffee ini dgn penuh kasih syg♥♥..dan kasi si dia minum..alhamdulillah, 5 minit..10 minit...1 jam.. ....si dia langsung xmengadu pun sakit kepala..great testimony...!!
Order segera..sebab sy tgh ade stok yg byk ditangan..no need pre order...!!!

Coffee lover,
Fareedah Sharuddin
0136069595

Thursday, 28 November 2013

Mineral Coffee Hai O


 
Mineral Coffee mengandungi garam buluh.
Garam buluh bagus utk kesihatan.
 Customer cina memang dah lama mengamalkan minum garam buluh, mereka kata garam buluh untuk panjang umur (kesihatan meningkat).
Garam buluh terdapat dalam mineral coffee. Rasanye sangat sedap ..
langsung tiada rasa masin.
 
 
~ Garam buluh bersifat alkali
(INFO : air zam zam di Mekah sangat tinggi kadar alkalinye +- 14pH.
Allah swt mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya.
Jadi ia akan neutralisekan asid berlebihan dalam badan kita.
(perut lapar/pedih disebabkan asid).
That's why mereka yang minum di waktu pagi akan rasa kenyang je sehingga tengahari.
So, kite boleh ambil lunch dalam kuantiti yang sedikit.
Petang pun ambil secawan, jadi waktu malam, kite tak perlu dah makan dalam kuantiti yg banyak atau boleh skip terus makan nasi....
yang bestnye, senang lawas....perut pun lega...
perut yg boooncittt pun makin nipis kebuncitannya....hehehh...
 
bagi yang minum kopi leh jd kembung perut, dengan minum kopi mineral tidak lagi.
 
ibu yang dalam pantang pun boleh minum...
 
ibu mengandung pun boleh (terutama yang hb rendah)
Magnesium di dalam mineral coffee juga boleh meningkatkan jumlah darah ke paras yang sihat.


Sel-sel badan kite akan buat kerja secara optimum dalam keadaan badan beralkali,
 jadi sel-sel yang dah tak berapa optimum akan bekerja dgn aktif semula...
itu yang ada testimony minum kopi mineral 2x seminggu pesakit kencing manis,
boleh reduce dr level 11 kepada 7,
 (orang diabetes takut nak minum 3 in 1)...
 
 
 
Bagi yang bisa-bisa tumit dan lutut, lepas minum hilanglah biasanya
(itulah kerja asid)..
so..amalkan kopi mineral.....
 

Pesakit imsomnia juga digalakkan minum mineral coffee ni..
 
 kebiasaannya pesakit imsomnia ini antara lain masalahnya ialah kerana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur.
 Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.
 

 
Pesakit migrain 
Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.
 
 
Semua orang tak terlepas dari badan bertoksid, anda pula pencinta air mineral...?
jika tidak, minumlah kopi mineral ini,  untuk bagi cepat flush toksid tersebut.

 
Bagi pencinta/coffee lover...kopi mineral mmg ummmphh...!!!
cukup rasa...!!
kalau anda rasa2 /atau badan dedar2 nak demam, cepat2 minum kopi mineral panas,
 lepas setengah jam, badan akan berpeluh...
insyaAllah akan beransur lega....
 
 
Ramuan Utama :
 
kopi Robusta, garam buluh
 
Keberkesanan :
 
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium,
      besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.
 
Cara Pengambilan :
 
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas,
 boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
 
 
 
 
Harga :
RM 26.50
Sekotak (20 sachet )



coffee lover,
fareedah
0136069595






mineral coffee Hai O



Real people...real testimony....magical result....
Experience the natural and exotic in your cup...
Mineral coffee..premix coffee with bamboo salt..

 ~ No sugar added
~ no cholesterol...
~ no preservatives

 ♥♥Kopi mineral♥♥
Diformulasikan dgn garam buluh berorganik dari korea yg semulajadi, diadun bersama kopi segera robusta yg mengharumkan. Aromanya menyegarkn. Mbekalkn pelbagai bahan mineral terutamanya magnesium.

 ♡♡ MAGNESIUM♡♡
Magnesium mrupakn sumber mineral utk mgalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium.

 **************
Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

 *************

 ~Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
~Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti ~magnesium, besi, kalsium dan kalium.
~Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
~Melegakan tekanan.

 ************

 Coffee lover
Fareedah Sharuddin
0136069595

Mineral Coffee Hai O

 
 
Bile ade klapangan, mesti nak share ...
Pernah dgr mineral coffee. ?.
Mineral coffee garam buluh...
Paling hangat di pasaran...no sugar added.
Highly recommend to ibu mengandung yg hb rendah, pesakit diabetes, coffee lover, yg migraine tapi takut nk minum coffee, peminum coffee tegar...semua org boleh.......
Plg best dan ummmphh minum panas2..
Plg syiokkk minum dgn ais..
Yg ptg khasiat nye sgt byk...
Cepat2 order n booking..
Barang panassss ni....!!!

 Coffee lover,
Fareedah Sharuddin
0136069595

Tuesday, 26 November 2013

Premium Beautiful merawat sakit pinggang

 
testimony diri sendiri :
 
Hari ini...kusarung premium beautiful mcm biasa...
sakit lower back pain / sakit pinggang ku smakin bkurangan...
seperti pb memegang pinggang ku dgn kejap ...
selesa dan best...
highly recommend to those yg mengalami sakit pinggang, sakit bahu, sengal2 badan, kebas2 dll....
saiz pb ni mengikut ukuran badan anda...
sgt selesa, tidak panas....dan sgttttt besttttt....!!
 
 
KENAPA SAKIT BELAKANG ????
 
Sakit Belakang biasanya terjadi, apabila tulang belakang “teralih” atau “mengelongsor" dari kedudukan asal disebabkan gel antara tulang yang berfungsi untuk menyerap hentakan bocor dan seterusnya mengakibatkan tulang menekan saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher. Sakit Belakang juga berkait rapat dengan sakit pinggang

 Antara yang paling berisiko untuk alami masalah tulang belakang dan sakit pinggang !
  • Pemakai Kasut Tumit Tinggi
  • Wanita Mengandung
  • Aktif aktiviti sukan lasak
  • Berat badan berlebihan
  • Yang selalu travel jauh (driving)
  • Kerja pejabat
  • Orang yang tak suka bersenam
 
 
Jadi kat sini, sy nak share, bukan sy je, tapi ramai lagi wanita diluar sana yang mengalami sakit belakang dan sakit pinggang dari yang biasa-biasa je sampai la yang kronik, telah mendapatkan Premium Beautiful Corset sebagai rawatan untuk masalah sakit belakang dan sakit pinggang ! 
 



 
Premium Beautiful Corset ada 3 piece yang sentiasa menyokong antara satu sama lain, antaranya;
 Long Bra -

Berfungsi untuk menampung badan atas termasuk payudara dan seterusnya dapat menghilangkan sakit belakang, tulang belikat, lancarkan pengaliran darah.

Waist Nipper -

Mempunyai 7 tetulang yang berfungsi untuk betulkan postur badan, tegakkan badan, dan mempunyai FIR paling banyak, yang dapat mengatasi masalah tulang belakang, bongkok, slip-disc, sakit pinggang dan lancarkan pengaliran darah.

Long Girdle/Seluar -

Berfungsi membentukkan postur ponggong si pemakai agar lebih tegap dan cantik. Membentuk posture pinggul yang lebih kemas, tidak gelebeh/lebar, paha mengecil dan menjadikan tubuh badan lebih tegap.

Sekiranya berminat dan nak tahu lebih lanjut or nak test pakai Premium Beautiful Corset, secara PERCUMA, boleh call nombor yang tertera dibawah.

Harga boleh dirunding termasuk pakej bayar ansuran.

0136069595

Testimoni BVSM

Testimoni HOT from oven....!!!!!
Pelapik Tilam bvsm atau lebih dikenali sbg selimut cahaya dhuha...
telah kembalikan senyuman bg mereka yg telah putus asa....
ajaib...kuasa ALLAH....!!!..dengan izinNYA...
Dapatkan satu utk insan kesayangan anda....


call/whatsapp me :

fareedah
0136069595
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...